طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی

به گزارش وبلاگ افرا، کوفته یکی از غذا های پرطرفدار بین ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی دارد. غذای کوفته حسن پاشا ترکیبی از گوشت چرخ نموده و پوره سیب زمینی و پنیر پیتزا است که میتوانید با ماسوره زدن پوره روی کوفته یک غذای مجلسی و خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی

کوفته حسن پاشا یک غذای ترکی خوشمزه است که طعمش با ذائقه ایرانی هماهنگی زیادی دارد.

کوفته یکی از غذا های پرطرفدار بین ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی دارد. غذای کوفته حسن پاشا ترکیبی از گوشت چرخ نموده و پوره سیب زمینی و پنیر پیتزا است که میتوانید با ماسوره زدن پوره روی کوفته یک غذای مجلسی و خوشمزه داشته باشید.

در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه را به شما آموزش دهیم که طعمش با ذائقه ایرانیان سازگار است.

مواد لازم کوفته مجلسی حسن پاشا

گوشت چرخ نموده نیم چرب 500 گرم

پیاز میانه رنده شده 1 عدد

نمک 1 قاشق چای خوری

زیره 1 قاشق چای خوری

پول بیبر یا فلفل پرک 1 قاشق چای خوری

پودر نان 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

جعفری 1 مشت

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

سیب زمینی میانه 4 عدد

شیر 1 استکان

کره 1 قاشق غذا خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

مواد میانی

نخود فرنگی 1 لیوان

هویج میانه (نگینی خرد شده) 2 عدد

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

آب گرم 1 لیوان

پنیر پیتزا رنده شده برای رویه 1 لیوان

طرز تهیه کوفته مجلسی حسن پاشا

گوشت چرخ نموده را همراه با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، زیره و پول بیبر مخلوط کنید و با دست ورز بدهید تا حالت چسبنده بگیرد.

جعفری را اضافه نموده و دوباره ورز دهید.

روی گوشت را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید و به سراغ آماده کردن پوره سیب زمینی بروید.

سیب زمینی های میانه را بشویید و با پوست آب پز کنید.

پوستشان را بگیرید و با گوشت کوب له کنید سپس شیر، کره و نمک را اضافه نموده و مخلوط نمیاید.

هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و سپس سس گوجه را آماده کنید.

رب گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب ولرم را مخلوط نموده روی حرارت ملایم قرار دهید بجوشد و غلیظ گردد.

از مواد گوشتی بعد از استراحت به مقدار یک مشت بردارید و کف دست گرد کنید و سپس وسطش را با دست یا قالب فشار دهید تا حالت کاسه ای بگیرید.

برای شکل دادن کوفته ها به حالت کاسه ای میتوانید از کف لیوان بهره ببرید.

کاسه ها را درون ظرف فر بچینید.

کف کاسه ها را یک لایه نخود فرنگی و یک لایه هویج بریزید و سپس سیب زمینی پوره شده را در قیف بریزید و روی کوفته ها ماسوره بزنید.

سینی را به مدت 25 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید تا بپزند.

سینی را از فر بیرون بیاورید و رویشان پنیر پیتزا بریزید و سس گوجه را کف ظرف بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شد و روی کوفته ها طلایی گردد.

کوفته حسن پاشا ترکیه

گوشت چرخ نموده 500 گرم

پیاز 1 عدد

جعفری خرد شده به مقدار دلخواه

آرد سوخاری 1 فنجان

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

زیره 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی

سیب زمینی 4 عدد

پنیر پیتزا 1 کاسه

کره 1 قاشق غذا خوری

نمک 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

آب 1/5 لیوان

آویشن 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی کوفته ها

پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه

گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و آرد سوخاری مخلوط کنید.

تخم مرغ، پاپریکا، زیره و نمک را اضافه نموده و ورز دهید.

سیب زمینی ها را بپزید و پوره کنید.

پنیر پیتزا کره و نمک را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید یکدست گردد.

از مواد گوشتی به مقدار نارنگی بردارید و کف دست گرد کنید و سپس به شکل کاسه در آورید به طوری که وسطش خالی باشد.

داخل کوفته ها را با پوره سیب زمینی پر کنید.

برای تهیه سس کوفته، رب گوجه را به همراه آب در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس آویشن را اضافه کنید.

کوفته ها را با کمی فاصله در یک ظرف پیرکس بچینید و سس را درون ظرف بریزید و به مدت نیم ساعت در فر 200 درجه بگذارید تا بپزد.

کوفته ها را از فر خارج کنید و رویشان پنیر پیتزا بپاشید و دوباره به فر برگردانید تا پنیر ذوب شده کاملا طلایی گردد.

کوفته حسن پاشا را میتوانید با برنج سرو نمایید.

منبع: بیتوته

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید