طرز تهیه شنیسل مرغ (با سس قارچ و پنیر پیتزا)
به گزارش وبلاگ افرا، بدون شک شنیسل مرغ آماده را در هتل ها و رستوران ها خورده اید، به نظر شما این غذای آماده طرز تهیه سختی دارد یا به راحتی می توان از عهده درست کردن آن برآمد؟ این غذای خوش خوراک، رسپی آلمانی دارد که در کشورهای دیگر نیز تقریبا به همان شکل و با همان دستورالعمل آماده می گردد. در این مطلب با ما همراه شوید تا نگاهی به دستور و طرز تهیه شنیسل مرغ بیندازیم.
![طرز تهیه شنیسل مرغ (با سس قارچ و پنیر پیتزا) طرز تهیه شنیسل مرغ (با سس قارچ و پنیر پیتزا)](https://afra.tafreh.ir/upload/2025/01/17/03ec17c8db985044-cb150421c890-a7df6bf62bb0.jpg)
شنیسل مرغ | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 10 تا 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
شنیسل مرغ، غذای خوشمزه آلمانی
علاوه بر اینکه خرید این غذا در انواع بسته بندی های از پیش آماده به شکل نیم پخت یا تمام پخت، امکان پذیر است، شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل نیز درست کنید. حتی شنیسل مرغ در فر نیز به خوبی مغز پخت می گردد و همچون شنیسل مرغ های آماده خواهد بود.
به طور معمول این غذا را به تنهایی یا با نان باگت و به شکل ساندویچی همراه با خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و … میل می نمایند.
مواد اولیه برای تهیه شنیسل مرغ
مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه این غذای خوشمزه آلمانی به توضیح زیر هستند:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ کامل | 2 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد در سایز میانه |
پیاز | 1 لیوان |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذاخوری |
آرد | نصف لیوان |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به میزان کافی |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شنیسل مرغ به صورت مرحله به مرحله
برای آن که بتوانید شنیسل خوشمزه و رستورانی را در منزل تهیه کنید، این مراحل را دقیقا مطابق چیزی که در زیر آمده پشت هم، دنبال نموده و اجرا کنید:
- مرحله اول: پیش از هر کاری سینه های مرغ را شستشو داده و سپس به یاری یک چاقوی تیز آن ها را به شکلی برش دهید که به شکل ورقه های نسبتا نازک دربیایند. البته شما می توانید از برش های آماده شنیسلی که در بسته بندی های فروشگاهی عرضه می شوند استفاده نموده و این مرحله را پشت سر بگذارید.
- مرحله دوم: سپس روی برش های شنیسل، پلاستیک فریزر ضخیم قرار دهید و آن ها را بکوبید تا به طور کامل یکدست و متراکم شوند. البته دقت داشته باشید که در این فرایند بافت تکه های سینه مرغ خراب نشده و به شکل له شده درنیایند.
- مرحله سوم: آبلیمو، زعفران دم نموده، و پیازهای خرد شده از قبل را به مرغ های نرم شده اضافه کنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: این مخلوط آماده شده را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله پنجم: ماهی تابه را آماده کنید و منتظر بمانید تا روغن درون ماهی تابه حسابی داغ گردد.
- مرحله ششم: شنیسل ها را از یخچال بیرون آورده و هر دو سمت آن را نمک و فلفل به میزان کافی بزنید.
- مرحله هفتم: در 3 ظرف جداگانه تخم مرغ، آرد، و پودر سوخاری بریزید.
- مرحله هشتم: سینه ها را در ظرف آرد قرار دهید تا پشت و روی آن ها به آرد آغشته گردد.
- مرحله نهم: سپس آن ها را تک به تک در ظرف تخم مرغ فرو برده و پس از آن به پودر سوخاری آغشته کنید.
- مرحله دهم: در نهایت سینه های مرغ را درون ماهی تابه دارای روغن داغ قرار دهید.
- مرحله یازدهم: توجه داشته باشید هر 2 طرف سینه مرغ باید سرخ گردد.
- مرحله دوازدهم: بعد از سرخ شدن هر شنیسل آن را در توری قرار دهید تا روغن اضافه آن از بین برود. در ادامه می توانید شنیسل مرغ آماده خود را به همراه سیب زمینی و سس قارچ سرو کنید.
گفتنی است که برخی دستورالعمل ها، طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ نموده را پیشنهاد نموده اند که البته بیشتر شبیه به کتلت مرغ خواهد بود.
دستور تهیه سس قارچ
با توجه به اینکه شنیسل مرغ به نوعی یک غذای خشک است، احتیاج به سس یا طعم دهنده مایع دارد تا کمی آن را نرم و خوش خوراک تر کند. برای درست کردن این غذای خوشمزه با سس قارچ باید علاوه بر مراحل بالا، طرز تهیه سس قارچ را نیز بدانید و این سس را به صورت جداگانه آماده کنید. در این بخش مواد لازم برای تهیه سس قارچ را دنبال خواهیم کرد.
مواد اولیه لازم برای تهیه سس قارچ
برای آن که سس قارچ تهیه کنید، این مواد لازم خواهد بود:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
قارچ | 300 گرم |
خامه | 300 گرم |
شیر | 1 لیوان |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
پیاز | 2 عدد میانه |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
ماست چکیده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان کافی |
فلفل سیاه | به میزان کافی |
مراحل تهیه سس قارچ
برای تهیه سس قارچ و پنیر که قرار است همراه با شنسیل سرو کنید، این مراحل را اجرا کنید:
- مرحله اول: قارچ ها را بشورید و منتظر بمانید حسابی خشک شوند.
- مرحله دوم: قارچ ها را به همراه آب لیمو ترش، نمک، و فلفل طعم دار کنید.
- مرحله سوم: به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا قارچ ها طعم بگیرند.
- مرحله چهارم: ماهی تابه را روی اجاق قرار دهید و کره را داخل آن بگذارید تا آب گردد.
- مرحله پنجم: پیازهای نگینی خردشده را در کره تفت دهید و سپس قارچ ها را به ماهی تابه خود اضافه کنید. منتظر بمانید تا آب قارچ ها به طور کامل خشک گردد.
- مرحله ششم: ماست چکیده را به همراه نصف خامه و شیر به مخلوط قارچ و پیاز خود اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
- مرحله هفتم: میزانی پودر سیر و نمک و فلفل به سس خود اصافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
- مرحله هشتم: برای غلظت بیشتر سس خامه خود می توانید نصف دیگر خامه را به مواد آماده خود اضافه کنید.
نکته: طرز تهیه شنیسل مرغ با ماست چکیده نیز برای برخی افراد مجذوب کننده بوده و به جای سس، از ماست چکیده همراه با این غذا استفاده می نمایند. در این صورت اضافه کردن شوید به ماست، طعم به مراتب بهتری به آن می دهد.
طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا
پیش از این نیز به خشکی این غذای لذیذ آلمانی اشاره کردیم، به جز سس قارچ، استفاده از پنیر پیتزا نیز برای کمی نرم تر کردن این غذا، یاری خواهد نمود. برای این منظور، می توانید پس از آماده شدن شنیسل ها، میزانی پنیر پیتزا روی آن ها ریخته و کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا پنیرها آب شوند. برای این منظور می توانید از طرز تهیه شنیسل مرغ در فر استفاده نموده و پس از ریختن پنیرها روی شنیسل ها، آن ها را کمی در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی رنگ گردد. همین کار را در طرز تهیه کتلت مرغ نیز می توانید انجام دهید و کتلت مرغ با پنیر پیتزا آماده کنید.
برای سفارش شنیسل مرغ دست دست نکن…
در صورتی که حوصله کافی برای منتظر ماندن و پشت سر گذاشتن مراحل دستور پخت شنیسل مرغ را ندارید، توصیه می کنیم از روش سفارش آنلاین غذا بهره ببرید. در واقع هر غذایی که بخواهید را می توانید در مدت زمانی کوتاهی و به وسیله وبلاگ افرا درب منزل خود تحویل بگیرید. خرید آنلاین غذا کار شما را راحت می نماید و احتیاجی نیست برای تهیه غذا از خانه خارج شوید و در ترافیک بمانید.
منبع: اسنپ فود