کلوچه شطرنجی را در تابه بپزید
به گزارش وبلاگ افرا، کلوچه شطرنجی یکی از کلوچه های بسیار خوشمزه و خوش بافت است که بسیار راحت تهیه می گردد و برای پخت آن نیازی به فر و همزن برقی و یا زمان استراحت خمیر ندارید.
امروز با وبلاگ افرا همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه شطرنجی در تابه را یاد بگیرید. شما خیلی راحت می توانید داخل تابه دو طرفه این کلوچه خوشمزه و کوچک را تهیه کنید. باید دو بار مواد درست کنید، یکی برای قسمت برای کاکائویی و یکی برای قسمت ساده که هر دو در نهایت در میزان کوچک گرد می گردد و کنار هم قرار می گیرد و می توانید آن را بپزید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه شطرنجی (قسمت ساده)
- شکر 1/3 پیمانه
- روغن مایع 1/3 پیمانه
- آرد 1 پیمانه + 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه کلوچه شطرنجی (قسمت کاکائویی)
- شکر 1/3 پیمانه
- روغن مایع 1/3 پیمانه
- آرد 1 پیمانه + 1/2 پیمانه (2 قاشق غذاخوری از آرد بردارید)
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کلوچه شطرنجی در تابه
مرحله اول
همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. به یاری پیمانه مواد را میزان بگیرید. باید دو بار خمیر تهیه کنید و هیچ فرقی در تهیه آن وجود ندارد تنها فرق پودر کاکائو آن است که باید 2 قاشق غذاخوری از اندازه آرد بردارید و پودر کاکائو اضافه کنید.
مرحله دوم (قسمت ساده)
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی 4 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و روشن گردد. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و روی مواد الک کنید تا خمیر جمع گردد.
مرحله سوم (قسمت کاکائویی)
همچون مرحله قبل باید تخم مرغ و وانیل و شکر را بزنید و بعد روغن مایع را اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری از آرد بردارید و پودر کاکائو بریزید و روی مواد الک و بعد خمیر را وسط کاسه جمع کنید. مواد را ورز ندهید، زیرا کلوچه خشک می گردد.
مرحله چهارم
در ادامه باید از مواد به میزان یک نارنگی کوچک بردارید و گلوله کنید. کف تابه کاغذ روغنی بیندازید و گلوله ها را به صورت یکی در میان ساده و کاکائویی کنار هم قرار دهید و حتما بین آن ها فاصله بیندازید. روی حرارت ملایم و شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا کلوچه شطرنجی شما بپزد. اگر به تهیه دسرهای خانگی علاقه دارید، تهیه ژله خرده شیشه ای به روش متفاوت را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کلوچه شطرنجی در تابه
- میزان آرد را زیاد نکنید وگرنه خمیر سنگین می گردد و پف نمی کند.
- مواد را در حد منسجم شدن ورز دهید نه بیشتر.
- وقتی یک خمیر را گلوله می کنید روی دیگر خمیر را با نایلون بپوشانید تا خشک نگردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی پزی روش تهیه شیرینی کشمشی بدون فر را بخوانید.
منبع: پیام دلتا