خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه
به گزارش وبلاگ افرا، خاگینه بیشتر در کنار یک شربت تهیه می گردد. خاگینه را باید در روغن داغ سرخ کنید و شما می توانید از روغن سرخ کردنی برای تهیه این خاگینه بهره ببرید تا خاگینه تردی داشته باشید.
خاگینه پاپیونی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این خاگینه خوشمزه و راحت است و به شکل پاپیون درست می گردد و به همین علت به این نام مشهور شده است. خاگینه پاپیونی شکل و ظاهر بسیار شیکی دارد و برای مهمانی گزینه خوبی است. با وبلاگ افرا همراه باشید تا طرز تهیه خاگینه پاپیونی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی
- آرد 3 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر یا ماست 1/2 پیمانه
- روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
- روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه شربت بار
- آب 1 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- هل 1 عدد
- زعفران به اندازه لازم
- آبلیمو 1 قاشق چای خوری
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه پاپیونی
مرحله اول
ابتدا شربت بار یا همان شربت را تهیه کنید. برای این کار آب و شکر داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم هم بزنید تا شکر ذوب گردد. سپس گلاب و زعفران و آب لیموترش و هل را اضافه کنید و وقتی به جوش آمد از روی شعله بردارید تا خنک گردد.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را بشکنید و همراه وانیل و با همزن دستی یا برقی بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج گردد. بعد ماست و روغن مایع را اضافه کنید و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
آرد را باید کم کم بریزید تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد. اندازه آرد ممکن است متفاوت باشد و بهتر است کم کم اضافه کنید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و 10 دقیقه در دمای محیط یا یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی میز یا سطح آردپاشی شده باز کنید.
مرحله چهارم
قطر خمیر باید نیم سانت باشد و به شکل مستطیل های کوچک آن را برش بزنید و از وسط مستطیل ها خمیر را با دو انگشت جمع و شبیه به پاییون کنید. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شد. شیرینی ها را از داخل قابلمه بردارید و روی یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج گردد. 1 دقیقه داخل شربت قرار دهید و بعد با پودر پسته یا نارگیل تزیین و سرو کنید. اگر به شیرینی های خانگی علاقه دارید، خوشمزه ترین چیز کیک یخچالی، بدون فر را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خاگینه پاپیونی
- می توانید به جای شربت بار از شیره انگور بهره ببرید.
- قطر خمیر را زیاد نگیرید وگرنه باعث می گردد خمیر خوب سرخ نگردد و مغز آن خام بماند.
- می توانید به جای ماست از شیر بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی شیرینی ساده با بیسکویت و پنیر را بخوانید.
منبع: پیام دلتا