طرز تهیه سوهان عسلی
به گزارش وبلاگ افرا، سوهان عسلی زعفرانی مرسوم ترین نوع سوهان عسلی مجلسی و از ساده ترین شیرینی ها است که در نوروز سرو می شود.
یکی از سرگرمی های جالب و دل نشین در این روزها پخت شیرینی خانگی است. یکی از شیرینی های مناسب برای نوروز که در میان وعده ها نیز همراه با چای سرو می شود سوهان عسلی است. وبلاگ افرا را با طرز تهیه سوهان عسلی دنبال کنید.
مواد لازم برای سوهان عسلی:
- خلال بادام 150 گرم
- شکر 150 گرم
- عسل 150 گرم
- کره آب شده 100 گرم
- زعفران ساییده شده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سوهان عسلی :
- ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
- در ظرف مناسبی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکدست شوند.
- در حین تفت چند بار مواد را هم بزنید تا مواد شکرآب و طلایی شود. سپس بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها نیز طلایی شوند.
- زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید زیرا ممکن است روغن آن جدا شود.
- برای اینکه متوجه شوید سوهان آماده شده است یا خیر، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد سوهان عسلی شما آماده است.
- در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
- با یک قاشق، کمی از مواد برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بلافاصله چند عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید.
- بعد از سرد شدن با کارد سوهان ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.
سوهان عسلی را می توانید با کنجد یا انواع مغز ها تهیه کنید. از قلم نیاندازید که سوهان ها باید در ظرف دردار و در یخچال نگهداری شوند تا خیس و چسبنده نشوند.
برای تهیه این شیرینی مجلسی می توان از طعم های دیگری استفاده کرد. می توانید مقداری رنده پوست پرتقال و همچنین کمی آب پرتقال اضافه کنید تا سوهان عسلی پرتقالی داشته باشید یا با لیمو ترش سوهان عسلی لیمویی آماده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع شیرینی طرز تهیه شیرینی میکادو را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا