سلطانی فر: هزینه 16 تیم لیگ برتری 500 میلیارد تومان است
به گزارش وبلاگ افرا، وززر ورزش و جوانان گفت: هزینه 16 تیم لیگ برتری 500 میلیارد تومان است و با این هزینه اوقات فراغت 50 میلیون نفر پر می گردد.
به گزارش وبلاگ افرا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر در نشست کانون مربیان فوتبال تاثیر ورزش را در جامعه مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: ورزش با تاثیر اجتماعی بالا در ایجاد وحدت و غرور ملی نقش چشمگیری دارد به طوری که هیچ عرصه ای مثل ورزش را نمی توان یافت که با پیروزی و افتخار آفرینی یک تیم و یک ورزشکار تا این حد دل یک ملت شاد و با بازتاب اجتماعی زیاد همراه گردد.
وزیر ورزش و جوانان صعود مقتدرانه تیم ملی فوتبال به جام دنیای و درخشش خیره کننده در جام دنیای روسیه را یکی از مصادیق وحدت و ارتقا غرور ملی نام برد و شرح داد: در جام دنیای حتی با وجود باخت تیم ملی فوتبال ایران در برابر اسپانیا رهبر معظم انقلاب اسلامی هم پیغام تقدیر دادند که واقعا ارزشمند است.
او هم چنین پیروزی های بزرگ پرسپولیس و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را نیز از دیگر مصادیق فوتبالی در راستای ایجاد شور و شعف مردم گفت.سلطانی فر در ادامه هزینه 16 تیم لیگ برتری فوتبال را بالغ بر 500 میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: فوتبال جامعه مخاطب گسترده ای دارد و هزینه کل تیم های لیگ برتری هم در حالی 500 میلیارد تومان است که این میزان اوقات فراغت بیش از 50 میلیون نفر را با یک ابزار سالم و خوب در طول یک سال پر می نماید و موجب شادی و نشاط مردم می گردد؛ از طرفی اکثریت قریب به اتفاق تیم های لیگ برتری هم دولتی نیستند و منبع اعتبارات آن ها از جمله پرسپولیس و استقلال خارج از منابع دولت و به وسیله سامانه های هواداری تامین می گردد و از همه مهم تر تاثیرات سازندگی و اجتماعی بالا در کشور دارد و در جسم و روح مردم موثر واقع می گردد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه آرامش را به عنوان یک رویکرد اصلی در دوران مدیریتی خود مورد توجه قرار داد و از آن به عنوان یک راهبرد برای دستیابی به اهداف نام برد و توضیح داد: در همه زمان ها و در همه نظام ها آن چه اهمیت دارد منافع ملی است بنابراین برای ما هم منافع ملی بر همه موارد ارجح تر است به همین دلیل با دوری از حاشیه ها کوشش کردیم شرایط را برای پیشرفت ورزش کشور با استفاده از تمام منابع و ظرفیت های موجود مدیریت کنیم.
سلطانی فر سال 97 را سال پر رویداد در عرصه ورزش برای کشورمان نام برد و اظهار کرد: سال جاری با موفقیت تیم ملی فوتبال در جام دنیای 2018 روسیه شروع شد و در حالی که در گروه مرگ قرار داشتیم بر خلاف تصور برخی ها نه کیسه گل شدیم و نه این که نتایج بدی گرفتیم بلکه بهترین و درخشان ترین نتیجه تاریخ حضور ایران در جام دنیای فوتبال به دست آمد. در بازی های آسیایی هم با 62 مدال بیش ترین تعداد مدال در بازی های آسیایی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را به دست آوردیم و حتی در برخی از رشته ها بعد از سال ها موفق به کسب مدال شدیم به طوری که در واترپلو بعد از 44 سال و در تنیس روی میز پس از 52 سال به مدال دست یافتیم و در کبدی تیم های آقایان و بانوان ما دو مدال ارزشمند طلا را در حضور هندوستان قهرمان دنیا این رشته به دست آوردند.
وی ادامه داد: در بازی های پاراآسیایی هم موفقیت قابل توجهی به دست آوردیم و بعد از دو دوره قرار دریافت در صندلی چهارم به مکان سوم صعود کردیم و در بازی های المپیک جوانان هم به نسبت دوره قبل یازده - دوازده رده صعود داشتیم.
سلطانی فر هم چنین موفقیت های پرسپولیس و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را هم مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: برای اولین بار پرسپولیس و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به صورت هم زمان به مرحله یک چهارم رسیدند و حتی پرسپولیس هم در آستانه حضور در مرحله فینال واقع شده است که امیدواریم بعد از مدت ها یک تیم ایرانی عنوان قهرمانی آسیا را به دست آورد.
وزیر ورزش و جوانان هم دلی و وحدت در جامعه ورزش را مورد تاکید قرار داد و توضیح داد: مبنای ما برای کار کردن در ورزش باید بر مبنای اشتراکات باشد نه اختلافات از همین رو با تعامل و وفاق و هم دلی می توان رو به جلو حرکت کرد.
او حرکت رو به جلو با نگاه استراتژیک به آینده را برای پیشرفت ورزش کشور توصیه کرد و اضافه کرد: اگر در گذشته باقی بمانیم هیچ گاه نمی توانیم آینده خوبی را رقم بزنیم بنابراین باید از گذشته درس بگیریم و با آسیب شناسی ها از وقایع مختلف آینده ورزش کشور را به خوبی رقم بزنیم.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش از پیگیری های دلسوزانه دکتر ذوالفقار نسب برای انسجام کانون مربیان فوتبال به نیکی یاد کرد و از کانون مربیان به عنوان یک تشکل که می تواند فعالیتش گسترده تر گردد و به عنوان یک اتاق فکر فوتبالی عمل کند نام برد.
منبع: خبرگزاری ایسنا