راه های پیشگیری از فساد انواع مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی نکاتی دارد که هر خانم خانه داری برای جلوگیری از فساد باید بداند.

راه های پیشگیری از فساد انواع مواد غذایی

به گزارش ، خانم ها دوست دارند بیشتر مواد غذایی را در منزل داشته باشند تا بتوانند با سلیقه و در اسرع وقت غذای مورد علاقه خانواده ودستور دست پختی تازه را آماده نمایند. خرید و نگهداری مواد غذایی در یخچال، فریزر یا بیرون از آن قواعد خاص خودش را دارد که هر چه بیشتر رعایت کنید، ماندگاری مواد غذایی بیشتر وامکان دستیابی به آن آسان تر خواهد بود. با ما همراه شوید تا این نکات را به شما بگوییم.

تخم مرغ ها را در جعبه کاغذی اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید و آن را درون کیسه پلاستیکی بگذارید و در کیسه را نبندید. حتما پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

شیر را در دمای مناسب در عقب ترین قسمت یخچال نگهداری کنید تا با هوای گرم تماس نداشته باشد.

باقی مانده غذا را باید سریع سرد کنید. غذا را داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا زودتر سرد گردد.

حبوبات خشک را از رطوبت، نور مستقیم آفتاب یا نور و گرمای زیاد دور کنید. قرار دادن حبوبات در ظرف های پلاستیکی یا شیشه ای در بسته و اضافه کردن مقداری نمک بهترین حالت برای نگهداری حبوبات است.

جایی که برنج را در آن انبار می کنید باید خشک و خنک و به دور از آفتاب باشد. بهتر است برنج های خود را در سطل های پلاستیکی نگهداری نکنید. می توانید لابه لای برنج، نمک یا حبه های سیر قرار دهید. اگر برنج شپشک زد، پارچه بزرگ و تمیزی را زیر نور آفتاب و در محلی دور از گرد و خاک پهن کنید و برنج را روی آن بریزید.

باید به سرعت آن را در یخچال گذاشت. در مرحله پاک کردن و برش دادن گوشت به قطعات کوچک تر، ابتدا باید دست ها، چاقو و تخته برش گوشت را با آب گرم و ماده شوینده با دقت بشوییم و سپس در مدت زمان کوتاهی گوشت را برش دهیم. گوشت نباید در مرحله قبل از انجماد بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار بگیرد. در دمای منهای 18 درجه سانتی گراد در فریزر های خانگی می توان گوشت را به مدت شش ماه نگهداری کرد، اما هر چه این زمان کوتاه تر باشد، کیفیت گوشت بهتر خواهد بود.

مارتا استوارت مدیر انجمن خانه داری مارتا و سردبیر مجله خانه داری living، نکات زیر را پیشنهاد می نماید:

* همواره در یخچال دو بخش متفاوت را به غذا های خام و پخته اختصاص دهید و از قرار دادن دو نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می گردد.

* هرگز سبزی ها را در کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت گردد.

* گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نگردد.

منبع:خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "راه های پیشگیری از فساد انواع مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های پیشگیری از فساد انواع مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید